Wat is de biertour?

 

De biertour is samengesteld door MAS Events Middelburg voor speciaalbier liefhebbers en mensen die graag interactieve wandelingen maken door historisch Middelburg.

U gaat zelf (onbeperkt aantal deelnemers) een wandeling maken door historisch Middelburg. Hierbij doet u van allerlei historische locaties aan die veel betekenden voor de rijke ‘bier historie’ van Middelburg, daarnaast zitten alle hotspots van Middelburg in de biertour verwerkt, u krijgt dus een totale Middelburgse beleving!

De tour neemt u mee langs alle hotspots van Middelburg, enorm veel om op te noemen maar een aantal van deze spots zulllen we alvast verklappen aan u; U gaat het imponerende stadhuis van dichtbij zien; het 2e mooiste gebouw van Nederland! De graanbeurs, de kuiperspoort; daar waar oa de film Michiel de Ruyter is opgenomen, de lange Jan, en het smalste straatje van Middelburg.

 

 

De leukste & lekkerste wandeling door het bier historisch Middelburg!

 

Daarnaast ook de straten daar waar alle oude brouwerijen waren gevestigd maar ook de abdij van Middelburg en vele andere bezienswaardigheden. Tijdens deze tour maakt u 3 stops bij speciaal geselecteerde Biercafé’s welke Middelburg rijk is.  

Bij deze stops gaat u uw unieke ‘Biertour Middelburg glas’ laten vullen met het bier van uw eigen keuze, daarnaast krijgt u ook nog eens de keuze om een geselecteerd hapje te bestellen met 25% korting bij elke deelnemer! De biertour is ivm alcohol alleen voor mensen vanaf 18 jaar, echter iedereen van alle leeftijden kan gratis meewandelen!

De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur, u bepaald uw eigen tempo, daarbij komen de tussentijdse stops nog waar u ook zelf bepaald hoelang u hier verblijft. Lekker & gemakkelijk, dat is de biertour!

 

 

Waar koop ik de biertour?

 

Tourist info Middelburg (in de Drvkkery)
Markt 51


+31(0)118 674300
info@touristinfomiddelburg.nl


Openingstijden om de tickets te kopen:


Dagelijks 9:30-18:00
Donderdag koopavond 9:30-21:00
Zaterdag 9:30-17:30
Koopzondagen: zie website.

Op welke dagen is de biertour mogelijk?

 

De biertour kunt u wekelijks lopen:

Op Donderdag & Vrijdag vanaf: 15:30u
Op zaterdag vanaf 13:30u

Medio 2020 zullen er extra dagen aan worden toegevoegd.

 

Wat kost de biertour?

 

De biertour kost 17,- per persoon en is voor deelnemers vanaf 18 jaar. (Kinderen kunnen uiteraard gewoon gratis meelopen)

Hiervoor krijgt u per persoon:

1 uniek Biertour Middelburg glas
3 tapbier naar keuze
3 x 25% korting voor een geselecteerd hapje bij de deelnemende cafés
1 boekje met de tour en allerlei historische en actuele info van Middelburg, incl route en plattegrond.